Test NIFTY pro opinie Rodziców❤️

test nifty pro opinie, test nifty czy wartoZaufanie ponad 6 000 000 Mam na całym świecie

Nasze Pacjentki najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie testu NIFTY pro. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami rodziców i lekarzy na temat testu NIFTY pro.

Test NIFTY pro – opinie Pacjentek

dla spokojnej ciążyPolecam test wszystkim przyszłym mamom! Badanie wykonałam tak, żeby wynik mieć przed USG – dzięki temu na USG poszłam spokojna, ze świadomością oczekiwania na zdrową córeczkę 🙂 Pobranie miałam we wtorek w południe, wynik był dostępny już w następny poniedziałek rano. – Kasia, 12.02.2021 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Kochani, a raczej kochane, bo jak wiemy większość czytających to kobiety. Mam 39 lat i zaszłam w ciąże. Przez 2 tygodnie wybierałam test prenatalny i mimo, iż moja przyjaciółka korzystała z Sanco ja zdecydowałam się na NIFTY PRO ze względu na ubezpieczenie jakie oferują w cenie badania. Otrzymałam jednak dużo więcej niż oczekiwałam. Z ramienia firmy kontaktowała się ze mną Pani Daria Stuchlik. Od początku była bardzo profesjonalna i miła, ale jak wyczuła, że bardzo się boję wyniku testu podeszła do mnie z prawdziwym sercem na dłoni, niezwykłą uprzejmością i cierpliwie odpowiadała na każdy mój telefon, wątpliwość, czy pytanie. Test Nifty Pro oferuje Wam Dziewczyny nie tylko standardowe rzeczy, ale również Anioły w pakietach 🙂. Czytałam tu opinię jakieś malkontentki i nieomal nie zdecydowała bym się na Nifte przez te kobietę. Teraz wiem, że z tą osobą musiało być coś nie tak, bo obsługa przy badaniu NIFTY Pro jest niesamowita. Ja przeżyłam ten okres oczekiwania na wyniki badań tylko dzięki Pani Darii. Z całego serca dziękuję Pani i życzę wszystkiego co najlepsze! A do was Drogie Panie, które to czytacie powiem tylko jedno: WARTO ZROBIĆ TEN TEST! Znów jestem uśmiechnięta i szczęśliwa, – Renta, 1.12.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


W poniedziałek wykonałam badanie Nifty Pro wynik był dokładnie tydzień później w poniedziałek z samego rana! Bardzo szybko! Wynik prawidłowy czekamy na dziewczynkę. Wykonywałam już wcześniej test z innej firmy jednak nadal miałam obawy czy może nie doszło do jakiejś pomyłki dlatego tez decyzja o Nifty Pro – wynik ubezpieczony co jeszcze w większym stopniu uspokaja. Jeśli chodzi o obsługę jestem bardzo miłe zaskoczona, Panie bardzo pomocne. Zostałam umówiona na pobranie krwi dwie godziny po zamówieniu przez stronę. – Ewa, 30.11.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Cieszę się że zdecydowałam się przeprowadzić test Nifty. Na badaniach prenatalnych wyszły mi złe wyniki z testu PAPPA i proponowano mi amniopunkcje. Bałam się tego badania dlatego zrobiłam najpierw Nifty. Wyniki wyszły dobrze a córka urodziła się zdrowa🙂 Badanie drogie, ale dało mi spokój do rozwiązania. Obsługa bardzo pomocna. Wszystko przeprowadzone szybko i bezpiecznie. Polecam – Ola, 17.11.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Test zrobiony bardzo profesjonalnie. Po pierwszym telefonie umówiono mnie na pobranie już na następny dzień – ubiegły wtorek. Dziś jest poniedziałek a wyniki już przyszły! Nie minął nawet tydzień! Po niezbyt dobrym wyniku Pappa świadomość noszenia zdrowego dziecka BEZCENNA! Absolutnie polecam każdemu, kto może sobie pozwolić finansowo na takie badanie! – Ola, 16.11.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Polecam z całego serca – spokój w ciąży jest bezcenny. Bardzo szybka realizacja usługi – 4 dni robocze. Wybraliśmy ten test przede wszystkim z uwagi na ubezpieczenie, konkurencyjną cenę oraz możliwości pobrania krwi w domu. Pobranie odbyło się w piątek, a już w kolejny czwartek rano wyniki były dostępne on-line. Obsługa miła, profesjonalna, odpowiedzieli rzeczowo na wszystkie nasze pytanie. Są to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze – usg I trymestru + test Nifty i jesteśmy spokojni o dzidziusia 🙂 – Daria, 12.11.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Polecam test Nifty, daje spokój na resztę ciąży gdzie u mnie był wynik negatywny. Wynik otrzymałam bardzo szybko po 5 dniach roboczych – Szczęśliwa Mama, 5.05.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Polecam jak najbardziej Nifty Pro robiłam badanie w wtorek a w poniedzialek dostałam już wyniki. Na każde pytanie otrzymałam rzeczową odpowiedź. Super kontakt wszystko wyjaśnione POLECAM – Żaneta, 19.05.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Po wynikach testu pappa byłam zaniepokojona. Wykonałam test Nifty, po otrzymaniu wyników ogromna ulga. Można w końcu cieszyć się z ciąży, dodatkowo znając już płeć dziecka:) Personel bardzo miły i pomocny. Na wynik czekałam 4 dni robocze+weekend. Jeżeli ktoś ma środki i możliwość nie ma się co zastanawiać. Polecam – Gosia, 25.02.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Polecam wszystkim! Własnie przed chwila otrzymałam wynik – minęly 4 dni robocze! Jestem bardzo mile zaskoczona. Juz znam plec dziecka oraz jestem spokojna, bo mójj synek jest zdrowy. Cala procedura przebiegla bardzo sprawnie, otrzrymalam odpowiedzi na wszystkie pytania. Pelen profesjonalizm. Dziekuje bardzo! – Kinga, 24.02.2020 R. ⭐⭐⭐⭐⭐


Test NIFTY to test który ukoi twoje nerwy w przeciągu pięciu dni otrzymałam wyniki. Może cena nie jest niska ale WARTO  – K.  Monika – 7.02.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


W wieku 30 lat wykonywałam test NIFTY w 13 tygodniu ciąży. Po teście Papa i badaniu prenatalnym miałam 50% że urodzę dziecko z zespołem Downa. Lekarz prowadzący uspokajał mnie i chciał poczekać do 20 tygodnia na badania połówkowe. Nie mogłam czekać tak długo. Zrobiłam test i po 2 tygodniach okazało się w 98% że urodzę zdrowego chłopca wykluczając nie tylko zespół Downa ale i inne choroby genetyczne. Badanie jest drogie ale spokój przyszłej mamy czekającej na pierwsze dziecko był wart wszystkich pieniędzy bo płakałam każdej nocy zastanawiając się dlaczego mi się to przytrafiło skoro świadomie starałam się o dziecko, dbałam o zdrowie, ćwiczyłam, dobrze się odżywiałam. Teraz mam zdrowego trzylatka. – 11.10.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Drodzy rodzice gorąco Wam polecam to badanie w 100% uspokoił moje nerwy po badaniach prenatalnych, przez które żyłam w strachu póki nie dowiedziałam się ze można sprawdzić czy z dzieckiem wszystko dobrze ( a to jest warte każdych pieniędzy ) – Marta, 22.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Na test Nifty Pro zdecydowaliśmy się po badaniu prenatalnym. Kilka dni niepewności. Wynik po pięciu dniach roboczych od wykonania badaniaDzień odczytania wyniku to najpiękniejszy dzień w Naszym życiu, tak samo jak ten kiedy dowiedzieliśmy się o ciąży. Cieszymy się Naszą zdrową CÓRECZKĄ! Dziekujemy serdecznie całemu zespołowi Nifty Pro. To Państwa zasługa, że bez zbędnego stresu mozemy cieszyć ciążą. Polecamy wszystkim zastanawiającym się przyszłym rodzicom! Pozdrawiam!” – KKP, 16.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Witam. Pewnie jak każdy z Nas ma dylemat czy warto wydać tyle pieniędzy ? Odpowiem Wam , że warto i nie żałuje 🙂 Wyniki dostałam do 6 dni 🙂 tyle nerwów z powodu złego USG prenatalnego … zrobiłam test i połowa ciąży spokojna 🙂 cieszę się chwilą więc nie zastanawiajcie się mamusie i tatusie 🙂 – Klientka :), 13.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Bardzo dziękuje pani Beacie Sz. , która bardzo szczegółowo i cierpiliwie wyjaśniła mi wszystko co dotyczy testu nifty pro. Samo badanie przebiegło szybko a czas oczekiwania to tylko 5 dni. Uważam, że spokój w ciąży jest bezcenny dlatego warto zrobić ten test. Po uzyskaniu dobrych wyników czuje sie pewniej i z niecierpliwością czekam na mojego trzeciego synka:) Jeszcze raz gorąco polecam. – Natalia, 4.12.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Badanie zostało umowione przez konsultantkę (bardzo miłą i pomocną) w moim mieście. Wszystko przebiegało sprawnie i w miłej atmosferze. Na wszystkie moje pytania dostawałam wyczerpujace odpowiedzi a po 5 dniach dostałam wynik z określeniem płci (12 tydz a ja znam płeć) Na całe szczęscie w moim przypadku całą ciążę mogę przechodzić spokojnie bo wszystko jest dobrze. – Natalia, 20.11.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐

Opinie pochodzą ze strony badanienifty.pl i więcej można przeczytać tutaj.

Zobacz więcej opinii o teście NIFTY pro na stronie badanienifty.pl 

Test NIFTY pro – opinie. Co mówią lekarze po NIFTY pro?

Dlaczego warto wykonać test NIFTY pro?

dr Katarzyna Mikołajczyk, specjalista ginekologii i położnictwa

dr Katarzyna Mikołajczyk, specjalista ginekologii i położnictwa

Dr Katarzyna Mikołajczyk, specjalista ginekologii i położnictwa:

Test NIFTY pro jest dobrym wyborem dla tych rodziców, którzy chcą mieć dużą wiedzę o tym, czy dziecko jest zdrowe, czy chore już podczas ciąży.

NIFTY pro jest doskonałą alternatywą dla badań inwazyjnych, które wiążą się z ryzykiem dla ciąży, na przykład ryzykiem poronienia. Test NIFTY pro można wykonać bezpiecznie już od 10-tego tygodnia ciąży.

Wykonanie testu NIFTY pro nie wiąże się z ryzykiem dla ciąży, a daje rzeczywiście dużą wiedzę o tym, czy dziecko jest obarczone jakąś chorobą genetyczną, czy nie.

Aby wykonać test wystarczy pobranie małej ilości krwi obwodowej matki, oraz stwierdzenie w badaniu USG wieku ciąży. Wynik jest dostępny w ciągu kilku dni i z 99,9% pewnością.”

Czytaj całość na stronie badanienifty.pl/test-nifty-pro/referencje

Test NIFTY pro opinie. Zobacz też na Facebooku i w Google

opinie facebook

Zobacz też opinie o NIFTY pro w relacjach na Instagramie: www.instagram.com/badanienifty.pl

Przeczytaj, jak oceniają nas nasi pacjenci:

Jestem zadowolona z całego zamówienia. Przesyłka została wysłana ekspresowo, odebranie od kuriera również odbyło się na drugi dzień. Co do ceny to nie mam porównania z inną firmą, gdyż zamówienie składałam pierwszy raz, dla mnie cena jest zadowalająca za całość i jakość zamówienia. Odnośnie obsługi klienta- nie miałam żadnych dodatkowych pytań, a o wysłanym raporcie poinformowano mnie telefoniczne, co było na plus. Generalnie całość przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko. Także będę polecać dalej jeśli będę miała okazję.”

Klaudia

Serdecznie polecam Laboratorium testDNA.Konsultanci medyczni dbają o to, aby wszystko było zrealizowane na najwyższym poziomie. Na nurtujące pytania odpowiadają wyczerpująco, kompetentnie i mimo trudnych chwil dla pacjenta jakie są związane z wykonaniem określonych badań zawsze jest świetna atmosfera i uśmiech w słuchawce telefonu. Korzystając z usług laboratorium zapewniam, że nikt nie będzie potraktowany jako „następny” lecz jako współpracownik, rozmowy są tak długie ile tego wymaga sytuacja nikt nie pospiesza, ani nie bagatelizuje próśb pacjenta. Komunikacja z personelem ma najwyższą jakość, ponieważ zawsze odbierają telefony i na bieżąco dają znać na jakim etapie jest badanie, które się zleca.Z całego serca polecam tą firmę i mam do nich zaufanie, dlatego też nie zamieniła bym jej na żadną inną.”

Kinga

„Szczerze polecam! Kontakt z laboratorium pomimo weekendu był na5+. Wszystkie informacje rzeczowo przekazane, dzięki czemu bardzo łatwo przeszliśmy przez całą procedurę. Wyniki badań zarówno mailem jak i pocztą doszły błyskawicznie. Zdecydowanie polecam!”

Anna

„Szanowni Państwo,obsługę Klienta/ Pacjenta w Państwa Labolatorium oceniam celująco: podczas rozmowy przez chat uzyskałam proste i kompleksowe informacje o interesujących mnie badaniach. Kiedy zaszła taka potrzeba, rozmowę na chacie elastycznie zmieniliśmy na telefoniczną i mailową. Prosta instrukcja obsługi sprawiła, że samo pobranie materiału do badania było bezstresowe. Czas dostarczenia/odebrania przesyłki oraz wyników był bardzo zadowalający, a mailowa forma wyników badań ułatwia szybki i prosty dostęp do nich w każdym miejscu. Już teraz polecam Państwa usługi osobom zastanawiającym się nad wykonaniem badań genetycznych.Pozdrawiam serdecznie”

Edyta

Skontaktuj się z nami i zapytaj o test NIFTY pro


porozmawiaj o badaniu

Bezpłatna rozmowa Gwarantujemy indywidualne podejście do każdego pacjenta
Pomoc 7 dni w tygodniu: pon.-pt. 7:00-19:00 Weekendy i święta 9:00-17:00

mgr Barbara Dębowska

mgr Barbara Dębowska

mgr Katarzyna Drab

mgr Katarzyna Drab

mgr Karina Sztendel

mgr Karina Sztendel

mgr Beata Szymczak

mgr Beata Szymczak

mgr Izabella Domurat

mgr Izabella Domurat

mgr Daria Stuchlik

mgr Daria Stuchlik

Data publikacji: 18/02/2021, Data aktualizacji: 31/05/2021